Túravezetőink

Túravezetőink

Füleki Gábor (ladikos)

Megbízható és elhivatott kolléga, agrármérnök, több mint 5 éve vezet velünk túrákat, és barangolja a Tisza-tavi mocsárvilágot. Ő is kiállta a Tavi túra kemény felvételi próbáját, az extrém mocsártúrát, hóban, mocsárban, folyamon átkelés, 15 km-es táv. Nagyon lelkes és szereti, amit csinál, ami nagyon fontos, a vendégek is szeretik. Sokan csak vele szeretnének túrázni. Túlélő túráinkon is nagyon szakszerűen, határozottan dolgozik.

Patai Sándor (csónakos)

Lelkes, profi és tapasztalt túravezető. 15 éve járja a vizet, a természet szeretete a vérében van. Nem esik pánikba viharban sem.

Rimóczi Béla

Több mint két éve vezet túrákat a Tavi túrán, átjárja a természet szeretete, lelkes, tapasztalt és megbízható túravezető. Élvezi és szereti amit csinál, történész és igazi természetbúvár, sok visszajáró vendég dicséri.

Samodai Szabolcs

Szintén 2 éve vezet túrákat és jár vissza a Tavi túrához, ahol kamatoztatja képességeit, ő ugyanis erdész. A természet szeretete a hivatása. Vendégeink csak jókat mondanak róla is. Szabolcs angolul és németül is vezet túrákat

Kiss Attila

Attila is régóta jár vissza hozzánk túrát vezetni. Végzettsége nyelvész és manager. Attila angolul és németül is vezet túrákat. Nagyon jó túravezető, a vendégek nagyon dicsérik.