Csapatépítő túrák

Csoportos túrák, több katonai csónakkal. A katonai kishajó álcahálós, 8 személyes, 1000 kg teherbírású. Fedezzük fel együtt a mocsárvilág eldugott részeit, madárkolóniáit, telepes fészkelőhelyüket, a hódok és vidrák életét, szigeteket, a kontinens legnagyobb virágmezőit! Az egyetlen szakvezetővel, aki a rejtelmes mocsárvilágot barangolja, kényelmes, hűs, jól felszerelt, biztonságos, katonai kishajóval.

Sok új dolgozó van a cégnél, vagy sok a régi, már unják egymást, vagy esetleg túl vegyes, nehéz őket összehangolni és nagy a széthúzás, nincs megértés, egy csónakban vagytok a cégnél, mégis mindenki másfelé evez…

Egy csónakban, ha nem is evezünk, de együtt töltjük a kalandokat, amiben garantáltan összerázódik a csapat, mivel egymásra lesztek utalva. Nálunk nemcsak élmény lesz a kaland, hanem megismeritek egymást. Kirándulásainkon kizökkennek a mindennapi életből, csökken a frusztráció, nő a problémamegoldó képesség, magabiztos és kreatívabb lesz az egyén.

Azt nem mondjuk, hogy nem fogsz izgulni, mert kalandban lesz részed bőven.

A csónakos kirándulások alkalmával, különböző objektumokat kell megtalálni a vízen, kilátókat szigeteken, vízi jelzőrendszereket, műtárgyakat, fészkelőhelyeket, stb. Természetesen megismerkedünk ehető növényekkel, tájolással, madárkolóniákkal, stb.

Terepjármű,  katonai csónak, belsőégésű motorral és villanymotorral felszerelve.

Természetesen mindegyik csónakban szakvezető ül, és alkalmas pillanatban segítünk a helyzet megoldásban, valamint mesélünk az élővilágról .
Útvonal: Tisza-tavi folyamok, belső tavak, tározón mocsarak, lápos részek, madárkolóniák, elárasztott falu, ámorakác labirintus, stb.

  • Télen: Téli Szafari a lecsapolt mocsárvilágban.
  • Tavasszal: Fészkelőhelyeken túrázunk
  • Nyáron: Madártelepeken, virágmezőkön
  • Ősszel: Határtalan madárvilág, madárvonulás.

Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, főnöktől, beosztottaktól egyaránt, mely a résztvevők elégedettségéből fakad.