Miről szól a Tisza-tavi túra?

Túravezetőinkkel a Tisza-tó egzotikus részeit járhatják be vendégeink, megismerhetik a táj kialakulásának történetét, élővilágát.

Tisza-tó, akkor tavi túra.

Vezetőink rávilágítanak a hasonlóságra tengerentúli tájakkal, legendás vizes élőhelyekkel, lenyűgöző mocsaras területekkel.
Megosztjuk vendégeinkkel a természetben szerzett ismereteinket a madarak viselkedéséről, költési és fészkelési szokásaikról, táplálkozásukról. Mutatunk fészkelőhelyeket, valamint a tájon élő emlősök, hüllők rejtekhelyeit is becserkésszük.
Tapasztalataink egy része nem található a szakkönyvekben sem.
Túráinkat az egzotikus részek váltakozásai teszik izgalmassá.

A Tisza-tó egzotikus részein a tavi tavi túrával

Vendégeinkkel párhuzamokat találunk néhol az Amazonas, máshol az Okavangó jellegzetes tájai között. Ezeket a hasonlóságokat fotókkal is alátámasztjuk, de világot járt vendégeink beszámolói is erről tanúskodnak. Elmeséljük mindazokat a történéseket, amelyek oda vezettek, hogy ez a páratlan táj létrejöhetett. Kalandos útjaink során részesei lehetnek izgalmas cserkeléseknek, hódvárak felkutatásának, ösvények készítésének.
A Tisza-tó medencéi sem egyformák, és évszakonként is változik a tó minden része. Fedezd fel velünk e sokszínű, páratlan vidéket!

Írta: Balázs Sándor