Túravezetőink

Túravezetőink

Füleki Gábor (ladikos)

Megbízható és elhivatott kolléga, agrár mérnök, több mint 5 éve vezet velünk túrákat és barangolja a Tisza-tavi mocsár világot. Ő is kiállta a tavi túra kemény felvételi próbáját, az extrém mocsártúrát, hóban, mocsárban, folyamon átkelés, 15 km-es táv. Nagyon lelkes és szereti, amit csinál, ami nagyon fontos, a vendégek is szeretik. Sokan csak vele szeretnének túrázni. Túlélő túráinkon is nagyon szakszerűen, határozottan dolgozik.

Patai Sándor (csónakos)

Lelkes, profi és tapasztalt túravezető. 15 éve járja a vizet, a természet szeretete a vérében van. Nem esik pánikba viharban sem.

Rimóczi Béla

Több mint két éve vezet túrákat a tavi túrán, átjárja a természet szeretete, lelkes, tapasztalt és megbízható túra vezető. Élvezi és szereti amit csinál, történész és igazi természet búvár, sok visszajáró vendég dicséri.

Samodai Szabolcs

Szintén 2 éve vezet túrákat és jár vissza a tavi túrához, ahol kamatoztatja képességeit, ő ugyan is erdész. A természet szeretete a hivatása. Vendégeink csak jókat mondanak róla is. Szabolcs Angolul és Németül vezet túrákat

Kiss Attila

Attila is régóta jár vissza hozzánk túrát vezetni. Végzettsége nyelvész és menager. Attila Angolul és Németül vezet túrákat. Nagyon jó túravezető, a vendégek nagyon dicsérik.